2017 Antre Mobilyaları

2017 Antre Mobilyaları

Antreler genellikle evlerin en boş alanlarıdır. Ancak kullanılacak özel aksesuarlar ya da şık mobilyalar ile çok daha kullanışlı alanlara dönüşebilir. Bu alanda 2017 Antre Dekorasyonu tercih ederek daha kullanışlı alanlar elde edebilirsiniz. Ayakkabılıklar, portmantolar, vestiyerler, ahşap duvar askıları, dresuarlar, ayaklı askılıklar bu kategoride tercih edebileceğiniz mobilya seçenekleri olmaktadır.

Ahşap askılıklar dar girişlerde tercih edebileceğiniz çok şık 2017 Antre Mobilyaları arasında yer alıyor. Aynalı dresuar modelleri bir miktar geniş kapı girişlerinde tercih edebileceğiniz seçeneklerdir. Portmanto fazlalıkları düzenli bir şekilde saklayan bir mobilya olarak daha geniş girişlere sahip olan antrelerde kullanılabilir. Bunların yanı sıra ev ayakkabılarınızı daha düzenli bir şekilde saklayabileceğiniz ahşap ayakkabılıklarda dekoratif özellikleri ile de uyum sağlayacaktır.

Ayaklı askılıklar kullanabilir, renkli askılıklar ile de şık kullanımlar elde edebilirsiniz. Konsol kullanımlarının yer alabileceği geniş tasarımlar oluşturulabilir. Tarzınıza özel portmantolar ile hem kullanışlı, hem de dekoratif mobilyalar elde edebilirsiniz.

Bu alanda 2017 Antre Tasarımları koleksiyonları içerisinde farklı çeşitler bulabilmek mümkün olmakta, ekonomik özellikleri de çokta avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ