2017 Çift Renkli Mutfak Dolapları

2017 Çift Renkli Mutfak Dolapları

Bir önceki sezon içerisinde beyaz renkli mutfaklar şık, zarif görünümleri ile çok beğenildi. Yeni sezonda da bu etkilerin devam edeceği söylenebilir. Ancak 2017 Çift Renkli Mutfak Dolapları kullanımları yeni dönemde çok daha popüler olacak gibi görülüyor. Mutfak dekorasyonunda bir yıldız oluşturabilecek bu uygulamalarda üst dolaplarla alt mutfak dolapları farklı renklerden oluşmaktadır. Ve birbirini tamamlayan bu renkler sayesinde mutfaklara derinlik ve ferahlık katacaklardır.

Klasik mutfak tasarımlarından sıkılan bireyler için farklı renkler kombine edilerek çok daha canlı, estetik ve zarif mutfaklar elde etmek mümkün olacaktır. Tezgahın altında kalan kısımlar daha koyu olarak tercih ediliyor. Üst dolaplar ise açık tonlar arasından seçiliyor. Mutfaklarınızı monotonluktan kurtarmak adına Çift Renkli Mutfak Dolap Modelleri kullanabilirsiniz. Renk seçimi yaparken mutfağın büyüklüğü, küçüklüğü, ışık alma durumu da göz önünde bulundurulmalıdır. Bordo alt dolaplar ve beyaz üst dolaplar L şeklinde tasarlanan mutfaklarda şık kullanımlar oluşturacaktır.

Bunun yanında kahve tonlarındaki üst dolaplar gri renklerdeki alt dolaplarla tamamlanabilir ve doğal, natürel özelliklerde bir mekan elde edilebilir. Üst dolapları beyaz, alt dolapları gri tonlarda olan mutfaklarda tarzınıza modern bir ifade katacaktır. Bu alanda 2017 Çift Renkli Mutfak Dolabı kullanımları arasında siyah ve beyazın mükemmel uyumunu da mutlaka inceleyerek karar vermelisiniz. Çimen yeşili üst dolaplar ve kahve tonlarındaki alt dolaplarda oldukça orijinal bir fikir olarak mutfaklarınızı renklendirebilecek seçenekler arasında yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ