2017 Çilek Arabalı Yatak Karyola Modelleri

2017 Çilek Arabalı Yatak Karyola Modelleri

Çocuk odası dekorasyonlarda birbirinden eğlenceli tasarımlar tercih edebilir ve çocuğunuzun beğenilerine özel olarak hazırladığınız tasarımlarla kendini rahat hissedebileceği mekânlar oluşturabilirsiniz. Karyola seçimlerinde farklılık istiyorsanız mutlaka 2017 Çilek Araba Karyolalar arasından tercihler yapmalısınız. Modeller son model arabaları aratmayacak şıklıkta olmakta ve çocuklar bu karyolalarda uyumak için can atmaktadırlar.

Sadece erkek çocuklarınız için değil, kız çocuklarınız için pespembe şeker mi şeker modeller tercih ederek çocuk odası dekorasyonlarınızda fark elde edebilirsiniz. Boyutlar genellikle 90*195 cm olmaktadır. Araba modellerinin değişen tasarımlarına göre fiyat aralıkları da değişmektedir. Çocuk odası dekorasyonlarınızda 2017 Çilek Arabalı Yatak Modelleri arasından seçimler yaparken şıklıklarının yanında kullanışlı özellikleri ile de seçimler yapabilmeniz mümkündür.

Yavrulu modellerde bulunmaktadır. Genellikle kız çocukları için pembe olan renk seçenekleri, erkek çocuklarında siyah, beyaz ve kırmızı formatlarda da sunulabiliyor. Arkadaş yataklı olarak sunulan 2017 Çilek Arabalı Yatak Fiyatları misafir kullanımları için oldukça avantaj sağlayacaktır.

Dar alanlarda daha fazla yer açılmasını sağlayacak, dekoratif özelliklerinden vazgeçmeden kullanışlı karyola modelleri seçebileceksiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Mehmet KIRCI says:

    Bu arabalı yataklar hep küçüklüğümü hatırlatır bana. o zamanlar yeni yeni çıkmıştı bu yatak modelleri. Bir tanıdık tada vardı.Bende çok istemiştim ama olmamıştı.O zamanlarda böyle yatak almak zor işti vesselam. Şimdiki çocuklar çok şanslı. her istedikleri oluyor hemen hemen.Bizde çocuğumuz için bakıyoruz arabalı yataklara.Bizim olmadı onların olsun; belki alınca bahanesiyle bizde yatarız içinde 🙂

BİR YORUM YAZ