2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Fikirleri

2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Fikirleri

Zor dekore edildiği düşünülse de dikdörtgen salonlar uygun mobilya yerleşim ile çok daha rahat bir şekilde döşenebilir. Bu alanda farklı 2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Fikirleri bulabilirsiniz. Dekorasyonda önemli olan dar mekanı küçük dokunuşlarla derinliği olan alanlara çevirmektir. Şık ve kullanışlı salon dekorasyonları için L koltuklar önerilir ya da bir üçlü, ikili ve iki adet berjer şeklinde koltuk dizilimi de salonun genişliğine göre azaltılarak tercih edilebilir.

Kapı tarafı mutfağa yakın ise yemek odası takımlarına bu alanda yer verebilirsiniz. Bu şekilde mutfaktan servis yapmak çok daha kolay olacaktır. Konsol olarak duvara dayalı modeller tercih edebilir, şık bir Dresuar kullanımı ile Dikdörtgen Salon Dekorasyonu arasında kendinize özel tasarımlar yapabilirsiniz.

Mekanın dar olması bir dezavantajdır. Bu darlığa çözüm bulabilmek açısından güzel bir ayna yerleşimi kullanarak salonunuza derinlik katabilirsiniz. Masa ve sehpa seçimlerinizde 2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Modelleri içerisinde kenar kısımları oval olan modellerden yana seçimler yapmak daha pratik kullanımlar oluşturacaktır. Işığı iyi alması için güneş ışığının geldiği noktayı eşyalarla kapatmamak gereklidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ