2017 Düğün Paketleri | Ev Dekorasyonu ve Yeni Modeller

2017 Düğün Paketleri

2017 Düğün Paketleri

Düğün Paketleri

Yaz aylarının yaklaşması ile beraber hareketlenen düğün sezonu hem firmalarda hem de yeni yuva kuracak çiftlerde de hazırlıkların başlamasını sağlamaktadır. Konu düğün olduğu zaman çiftlerin en büyük sorunları arasında olan yeni taşınacak evlerini hazırlamaktadır. Özellikle son yıllarda birçok firma tarafından başlatılan düğün paketleri kapsamında çiftler birçok mobilyayı tek firma üzerinden uygun fiyata alabilmektedir. Bu yazımızda firmaları 2017 düğün paketleri kapsamında sunmuş oldukları hizmetlerden bahsetmeye çalışacağız.

“Düğün paketi almadan önce kesinlikle firma ile kurulum ve nakliye konuÅŸmasını netleÅŸtirmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bazı firmalar bu hizmet için yüksek bedeller talep edebilmektedir.”

Bu yazımız firmaların reklamı şeklinde hazırlanmamıştır. Araştırmalarımız sonucunda en avantajlı gördüğümüz paketleri sizlerle payalştık.

Modalife Düğün Paketi – 12.05.2017 Tarihinde Güncellendi – Yeni Paket

Düğün paketleri konumuz sürekli güncellendiği için yeni eklenen ve avantajlı olduğuna inandığımız düğün paketlerinin bu konu altında paylaşmaya devam ediyoruz.

Modalife firması tarafından oluşturulan kampanya kapsamında Perla Düğün Paketi avantajlı paketler arasında bulunmaktadır. Fiyat olarak orta seviyenin bir tık üstünde olduğu görülmektedir.

Paket ismi: Perla Düğün Paketi

Fiyat: 17.790 TL (Taksitli avantajları bulunmaktadır)

İçeriği:  Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı. Koltuk takımı 3+3+1 şeklinde hazırlanmıştır. (Aşağıdaki tablodan ürünlerin ölçülerini inceleyebilirsiniz.)

Modalife Perla Düğün Paketi


2017 Modalife Düğün Paketi

Özellikle paket hizmetleri ile dikkat çeken modalife firması düğün paketleri konusunda da çok farklı ürün yelpazesinin yanında her bütçeye uygun modelleri bulunmaktadır.  Firmanın ücretsiz nakliye ve kurulum hizmet vermesi ve geniş servis ağı bulunması avantajları olarak öne çıkmaktadır.

Paket ismi: Bianco modalife düğün paketi

Fiyat: 6.990 TL (Taksitli avantajları bulunmaktadır)

İçeriği:  Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı. Koltuk takımı 3+3+1 şeklinde hazırlanmıştır. (Aşağıdaki tablodan ürünlerin ölçülerini inceleyebilirsiniz.

Düğün paketi takım halinde satıldığı için içinde eksiltme yapılmamaktadır. İlave ettirmek istediğiniz ürünleri kendi fiyatı üzerinden ilave ettirebilirsiniz. Yemek odası takımı masa ve 6 sandalyeden oluşmaktadır. Yatak odası takımında yatak kısmı fiyatların içine dahil değildir. Yatağın ayrı olarak alınması gerekmektedir. Modalife düğün paketleri 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.


2017 Yıldız Mobilya Düğün Paketi

Firma son yıllarda yaptığı kampanyalar ile dikkat çekmektedir. Özellikle peşin alımlarda ciddi fiyat avantajları sağlamasının yanında ürünlerinin kalitesi de mobilya sektöründe lider firmalar arasında yer almaktadır.

Paket ismi: Meriç düğün paketi

Fiyat: 7.552 TL (Taksitli avantajları bulunmaktadır)

İçeriği:  Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı.

Paket içeriğindeki yatak odası takımı 6 parçadan oluşmaktadır. (karyola, başucu şifonyeri, Şifonyer aynası ve iki adet komodinden oluşmaktadır. Yemek odası takımı, 9 parçadan oluşmaktadır. Konsol, konsol aynası ile beraber 4 sandalyeli yemek masası ve 2 adet vitrin olarak hazırlanmıştır. Aynı şekilde paketin içinde salon takımı da iki adet üçlü koltuk ve iki adet tekli koltuktan oluşacak şekilde zengin bir paket olarak hazırlanmıştır.


2017 Doğrucan Düğün Paketi

Firmanın farklı illerde satış mağazaları olmasından dolayı hızlı kargo ve ücretsiz nakliye hizmetleri bulunmaktadır. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde avantajlı kampanyaları olmaktadır.

Paket ismi: Doğrucan-15

Fiyat: 6.990 TL (Taksitli avantajları bulunmaktadır)

İçeriği:  Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Ayse says:

    Evlilik hazırlığı telaşlı bir o kadarda heyecan verici oluyor yeni bir hayat yeni bir düzen ev bı anda başka bir dünyada buluyorsun kendini alışmak zor olsa da alisiliyor.alisvetisi son haftaya bırakmamak lazım aceleye gelince hiçbirşey istenildiği gibi olmuyor.boyle şeyler yavaş yavaş aceleye getirilmeden araştırılarak yapılmalı.once bilindik markaları tek tek dolaşmak lazım içimize sinsinki alalım eşya bu hemen degistrilmiyor.saglam olmasida önemli rahatlığı kadar sikligida.hepsi önemli yanı.

  2. Hayriye KORKMAZ says:

    Bu konudaki ilk tavsiyem gereksiz şeylerin alınmaması sonraya bırakılmasıdır. Genelde bu hata yapılıyor ve asıl ihtiyaçlara gelince ya para bulunamıyor yada ucuzuna kaçılıyor. Mesela kurutma makinesi yeni evlenenler için çokta gerekli bir ihtiyaç değildir .İlk bunun gibi şeylere para harcarsanız asıl lazım olacak olmazsa olmaz olan eşyalara mobilyaları alırken zorlanabilirsiniz. Gerçi yeni evleneceklere bunu anlatması zor .Bizde aynı hatayı düştük, bize de çok söylemişlerdi ama pek dinlememiştik .Sonra çok pişman olmadık değil, zorlandıkta epey .İnsan sağlıklı düşünemiyor öyle zamanlarda.Bu konuda öncelik sırası yapılıp öyle çıkılmalı alışverişe diye düşünüyorum.

  3. Fatma Zehra says:

    Bildik markalardan şaşmayın derim.Piyasada birbirinin benzeri birçok ürün var.Aynı gibi görünseler de kalite olarak çok farkediyorlar. Biraz ucuz olsun diye aldığınız ürünler bir kaç ay sonra bozuluyor, boyası soluyor, kabarma yapıyor.Birde çoğu firma ürünü sattıktan sonra arkasında durmuyor.Az fazla paranız gider ama kafanız rahat olur.Yoksa değmez uğraşmaya.Bilindik markalardan zevkinize bütçenize uygun olanı seçin ve hiç düşünmeden alın.İçiniz rahat rahat kullanın sonra.

  4. Nahegan Çiçek says:

    Düğün paketleri konusunda modalife ve bellona firmalarını bende tavsiye ediyorum. Biz geçen sene bellona’dan almıştım ama modalife ile arasındaki gidip gelmiÅŸtik. Firmaların hem ilgileri çok güzel hem de verdiÄŸiniz fiyata deÄŸecek kalitede ürünler alıyorsunuz. Ben 14 aydır bellonanın ürünlerini hiçbir sorun yaÅŸamadan kullanıyorum

  5. Elif Şafak Aydın says:

    Düğün öncesi mobilya arayışı girenlere bende düğün paketi kampanyalarını tavsiye ediyorum. Özellikle beyaz eşya felan hepsini tek bir yerden alırsanız çok güzel avantajları oluyor. Modalife düğün paketleri bana da çok avantajlı gelmişti ama biz başka bir durumdan ötürü istikbal ürünlerini almıştık.

  6. hasan genimli says:

    Modalife düğün paketleri çok avantajlı oluyor. Ben bu ay satın aldım hem ileri tarihli kurulum yaptırabiliyorsunuz hem de ücretsiz nakliye felan hizmetleri var. Modalife tavsiye ediyorum. Bende düğün öncesi çok araştırma yapmıştım en mantıklısı modalife gelmişti.

BÄ°R YORUM YAZ