2017 En Güzel Bebek Beşikleri

2017 En Güzel Bebek Beşikleri

Anne adayları bebeklerini ilk hissettikleri anlardan itibaren büyük bir heyecan ve telaş içerisinde hazırlıklarına başlarlar. İlk alınacak eşyalar arasına beşikler gelir. Her anne bebeği için en sevimli, kullanışlı ve hijyenik özelliklere sahip modeller seçmek ister. Bu alanda sezonu en yeni 2017 Bebek Beşikleri oldukça şık ve konforlu özellikleri ile anne ve baba adaylarının beğenisine sunulmuştur.

Beşik seçerken bazı noktalarına özellikle dikkat etmek gereklidir. Bunlar arasında görselliği ve dekoratif özelliklerinin yanında konfor ve güvenlik özelliklerinin de gözden kaçmaması gibi kriterler sayılabilir. Özellikle kimyasal ve bebeğin sağlığına zarar verebilecek özelliklerde mobilyalar seçmekten uzak durmalısınız. Sallanan beşik tercih etmiş iseniz raylarında herhangi bir kayma olmaması da önemlidir. Beşik ile birlikte satın alacağınız ev tekstil ürünlerinin çıkarılarak yıkanabilir olması da bebeğinizin sağlığını olumlu bir şekilde etkileyecektir. Bu alanda 2017 Beşikleri Çeşitleri seçerken süslerinin bebeğin ulaşamayacağı yükseklikte kullanılmasına da özen gösterilmelidir.

Yeni sezon modelleri arasında alışılmışın dışında çok fazla seçenek bulabilmek mümkündür. Özellikle Anneye birleşen bebek beşikleri çok fazla tercih ediliyor. Bunun yanında bambudan yapılmış sade tasarımlarda anne ve baba adayları için daha sade ve sağlıklı seçimler olmaktadır. Özellikle 2017 Bebek Beşikleri Modelleri arasında dekoratif özellikleri ile öne çıkan modellerde yer alıyor. Pamuk prensesin arabasına benzer beşik modellerinden kayık tarzında modellere ya da işlemeli tasarımlarla daha şirin dekoratif özelliklere kadar farklı tercihler yapmak mümkündür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Nur says:

    Çok güzel modeller varmış Biz Bebeğimiz de olduğunda başka tür yataklara bakmıştık ama bu gerçekten çok güzelmiş 2. çocuğumuza böyle bir yatak almayı düşünüyoruz inşallah nasip olur renk ve modelleri Hepsi çok güzel hepsini çok beğendim çocukları sağlığı açısından da kullanışlı gözüküyor hiçbir kötülük kötü yanı yok

  2. Feridun says:

    Farkli modeller varmis.Biz bebek yatagi icin hem sallanan hemde kendi yatagimiza yaklasan bir model ariyoruz. Tabi kullanilan maddenin saglikli olmasida onemli.Bu modellerin tek tek aciklamasida olsa daha iyiymis.

BİR YORUM YAZ