2017 Evidea Çalışma Odası

2017 Evidea Çalışma Odası

Çalışma odalarınız ya da çocuk ve genç odalarının tasarımlarında iyi bir eğitim için verimli bir çalışma alanı gereklidir. Bu alanda en bol seçeneklerin sunulduğu 2017 Evidea Çalışma Masaları modelleri içerisinden farklı kullanımlara özel tasarımları ile çok fazla ürün bulabilirsiniz. Kitaplıklı modeller çok daha avantajlı kullanımları ile tercih edilebiliyor. Marka koleksiyonları içerisinde beyaz renk tonunda ürünlerin hakim olduğu görülse de ahşap tasarımlarda modellerde çok fazla kullanılmaktadır.

Dar alanlardan daha fazla istifade edebilmek için köşeye monte edilen kitaplıklı, kullanılmadığında masa kısmı kapatılabilen modellerde bulunmaktadır. Köşe kısımlarını değerlendirebileceğiniz fonksiyonel kullanımlarda avantajlı 2017 Evidea Kitaplık Modelleri arasında bulunmaktadır. Hemen hemen her model içerisinde ayak kısımları, kenar kısımları ya da üst kısımlarında raf kullanımlarına yer verilmektedir.

Tasarım alanında şık görüntü olmasının yanında kitapların saklanabileceği alanlar oluşturulması ile de işlevsel olmaktadır. Bu alanda 2017 Evidea Duvar Rafları modelleri içerisinde kenar kısmında yüksek özelliklerde raf bölümleri de bulunabiliyor. Masa tasarımlarında üst kısımlarında kalemlik ya da içi açılarak kitapların konulabileceği alanlarda oluşturulabilmekte, dar mekanlar bu şekilde dekore edilebilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ