2017 İstikbal Tv Sehpa Modelleri

2017 İstikbal Tv Sehpa Modelleri

Farklı kullanım alanlarına özel kullanımlar için uygun mobilya seçimleri önemlidir. Bu nedenle 2017 İstikbal Tv Sehpa Modelleri dar alanlarda kullanılabilecek zarif ve işlevsel mobilyalar olmaktadır. Yeni sezon ürünler arasında krem ve ceviz renklerinin uyumu ile oluşturulmuş ayrıntısı az modeller yer alıyor. Daha yüksek ya da daha alçak olabilen bu modeller içerisinde çekmeceler ortada kalan fazlalıkları kaldırmak için çok idealdir.

Çekmece, dolap ve raf şeklinde detaylar farklı modellerde farklı şekillerde kullanılmaktadır. Lima Plazma Tv Ünitesi modelinde kenar kısmında bulunan komidin tarzında çekmeceler ve alt kısmında bulunan raflar da oldukça şık olmaktadır. Sadece ahşap özellikleri bulunan 2017 İstikbal Tv Sehpa Fiyatları bulunuyor. Karat modelinde tamamen krem olan ürün konsol tarzında bir tasarıma sahip olmaktadır.

Vesta modeli en standart tasarımlar arasında yer alırken, Pera modeli ise ayrıntısı olmayan çok daha küçük ebatlarda bir model olmaktadır. Glory modeller daha geniş ya da daha dar olarak tasarlanmıştır. Kullanım alanınıza göre 2017 İstikbal Tv Sehpa Çeşitleri arasından kendi zevk ve beğenilerinize özel kaliteli seçimler yapabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Esra says:

    Televizyon sehbalarina bayılıyorum lcd tv kerke cok hos duruyorlar her zaman beyaz rengi severdim ama bu acik kahveyi gorene kadar yemi evlenecgim icin tv unutemi beyws degil kahve almaya karar ver daha agar guzel gorunuyor. Sanirim modasi hemve n gecmeyecek

BİR YORUM YAZ