2017 Kaliteli Aydınlatma Armatür Markaları

2017 Kaliteli Aydınlatma Armatür Markaları

Kaliteli Aydınlatma Markaları

Konu dekorasyon olduğu zaman belki en sona bırakılan aydınlatma ürünleri aslında dekorasyonun en kemik konusu olmaktadır. Çünkü başarılı bir şekilde yapılmamış aydınlatma konusu dekorasyonun ortaya çıkmasına engel olmaktadır. Dekorasyonvemodellerim.com olarak bu yazımızda kaliteli aydınlatma ürünleri üreten firmalar hakkında bilgiler paylaşacağınız.

Ekolojik ve göz alıcı yansımalar, farklı malzemelerin uyumlu birlikteliği ve her iki sanat eseri kıvamında olan formlar. Günümüz aydınlatmalarını tarif eden tüm bu tanımların ışığında, en güncel seçenekleri bulmak için keşfe çıkıyoruz.

Bu yazımızda ele aldığımız 2017 aydınlatma markaları arasında;

  • Bakara Collection
  • Fluvia
  • Cata
  • Özartaş Avize
  • Çağlar Avize
  • Sem Collections

2017 Bakara Collection Aydınlatma Ürünleri

Dünyaca ünlü firmaların temsilciğini yapan firma, tüm detayları görünür kılan ışığı, zevk ve estetikle birleştirip mekanlara taşıyor. Firma, kültürel bir sentezin ve anlayışın doğal birleşimini en doğru şekliyle bir arada sunmayı hedefliyor.

Bakara Collection Aydınlatma Ürünleri

2017 Fluvia Aydınlatma Ürünleri

Simon bünyesinde yer alan İspanyol markası Fluvia’nın aydınlatmaları, ışığın her mekanla kusursuz şekilde bütünleşmesini sağlayan dengeli ve sade bir tasarıma sahip. Çok yönlü bir marka olmanın yanı sıra Simon Grubu bilgi ve birikimi ve deneyimi sayesinde led’in teknoloji kalite ve üstün performans garantisini de kullanıcılarıyla buluşturan marka ayrıca Arch, Cool, Lane, Loop, Point ve Slim aydınlatma serileriyle LF Tasarım ödülleri çerçevesinde iki ödüle layık görülmüştür.

Fluvia Aydınlatma Armatürleri

2017 Cata Aydınlatma Ürünleri

İç ve dış mekan aydınlatmaya dair ihtiyaç duyulacak her türlü ürünüyle dikkat çeken Uğur aydınlatma, led ampuller ve armatürleriyle mağaza, otel ve depo aydınlatması gibi farklı alanlara yönelik sunduğu seçeneklerle dikkat çekiyor. Gelişen teknoloji ışığında ürün portföyünü sürekli genişleten firma özellikle enerji verimliliği konusunda hassas davranmakta ve tasarruf sağlayan led ürünleri tasarımlarına yansıtmaktadır.

2017 Özartaş Avize Modelleri

Mekan tasarımlarında özen gösterilmesi gereken en öneki ayrıntıların başında yazımızın başında da dediğimiz gibi şüphesiz aydınlatma yer almakta. Sektörün duayen isimlerinden Özartaş Avize, form ve teknolojinin mükemmel uyumunu sergileyen, tüm stillere cevap veren ürün gamıyla dikkat çekiyor ve farklı materyallerle eşi benzeri görülmeyen aydınlatma ürünlerini hayata geçiriyor.

Özartaş Avize Modelleri

2017 Çağlar Avize Modelleri

Aydınlatma kurgusunu, odanın genişliği, dekorasyonu ve mekanın fonksiyonlarına göre planlamak oldukça önemli. Tüm bu detayları göz önünde bulundurarak tasarımlarına hayat veren Çağlar Avize, estetik değeri yüksek, kaliteli, teknolojik gelişmeleri yansıtan aydınlatmalarıyla dikkat çekiyor.

Çağlar Avize Modelleri

2017 Sem Collection Modelleri

Milano merkezli bir aydınlatma markası olan Contardi, çağdaş, yüksek kalite ve modern İtalyan tasarımı ile ilgili marka yolcuğunda 30 yıl geri bıraktı. Armani Group ve Giorgetti gibi dünya devleriyle işbirliği yapan, sadece yaşam alanlarında değil, lüks oteller, restoranlar, mağazalar ve teknelerde yer alan marka, çok geniş bir ürün seçkisine sahip markanın koleksiyonlarını Sem Collections’da yakından görebilirsiniz.

Aşağıdaki Yazılardan Aydınlatma Konusu Hakkında Bilgiler Alabilirsiniz.

 

2017 Dış Mekan Aydınlatma Fikirleri

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Hamza Yolmaz Sorgun says:

    Özartaş Avizenin modellerine çok bayıldım. Bir seyahat için Azerbeycan’a gittiğin bir otelde Özartaş avizenin modelini görmüştüm. Hasta kaldım diyebilirim. Abartmıyorum avizenin uzunluğu herhalde 30-32 metre vardı. Komple galeri boşluğuna asılmıştır. Bu tür bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim.

BİR YORUM YAZ