2017 Otantik Ev Dekorasyon Fikirleri

2017 Otantik Ev Dekorasyon Fikirleri

2017 Otantik Ev Dekorasyon Fikirleri

Ev dekorasyonunu hangi tarzda yapacağımız tamamen bize kalmış olan bir durumdur. Evlerimizin ve dolayısı ile yaşadığımız ortamların sevdiğimiz tarzda dekore edilmiş olması çok daha mutlu bir alanda yaşamamıza neden olur. Mutlu bir yaşantı hayatımızın her alanına da etki etmektedir. Otantik ev dekorasyonu için de evlerimizde yapmamız gereken değişiklikler vardır. 2017 otantik ev dekorasyon fikirleri arasında en çok sıcak ve samimi bir ortam yaratma fikri göze çarpmaktadır.

Eski Ürünleri Kullanmak Size Yardımcı Olmaktadır

Otantik tarzda bir ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından biri eski ev eşyalarıdır. Özellikle eski resim çerçeveleri ve mobilyalar otantik tarzını en iyi yansıtan ürünler arasındadır. Eski mobilyaları bulmak çoğu zaman sorun olabilir. Lakin günümüzde eski tarzlarda lakin modern çizgilere sahip mobilyalar da üretilmektedir. Otantik tarz mobilyaların kullanımında özellikle renklere yer verilmektedir. Genellikle turuncu renklerinin tonları ile birleşen uyumlu renkler çok hoş ve sıcak bir ortam yaratmanızın anahtarıdır.

Ahşapların Eskitmeleri De Bu Tarzı Destekler

Otantik ev dekorasyon ürünleri içerisinde eskitme uygulamalı olan ahşap mobilyalar da yer almaktadır. Bunlar genellikle sehpa ya da masa gibi eşyalar olabilirken büyük bir ahşap konsol bile evinizdeki otantik tarzını yaratmanıza destek olacaktır. Evinizin tamamını otantik tarzındaki mobilyalar ile dekore etmek yerine o tarza uygun mobilyaların yanına otantik ürünleri kullanarak da hoş bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Örneğin hoş ve eski tarzdaki bir avize ve lambader ile modern lakin otantik tonlarını içinde barındıran bir koltuk takımını salonunuzda kullanabilirsiniz. Bu eşyalarınızın yanına bir adet eski model berjer de koyarak salon tarzınızı destekleyebilirsiniz.

Aksesuarların Dekorasyona Katkısı Yadsınamaz

Evinizi ne şekilde dekore ediyorsanız kullandığınız aksesuarlar da aynı tarzda olmalıdır. Özellikle sadece aksesuar ile bir tarz oturtmak isterseniz sizlere resimleri ve çerçeveleri öneririz. Otantik desenlere ve tarza sahip çerçeveler ile duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Bunun yanında isterseniz eski modelleri olan resimleri de duvarınızda hoş çerçeveler içerisinde kullanarak tarzınızda tam bir uyum oluşmasını sağlarsınız. Aynı tarz ev dekorasyonunu sadece salonunuzda değil banyonuzda, mutfağınızda ve yatak odanızda da rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Otantik Ev Dekorasyon Örnekleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. sare says:

    Bu tarz dekorasyon modelleri bana 60lı yıllar stilini hatırlatıyor. Modern dekorasyon önerilerinde genellikle biribirine uyumlu kısıtlı sayıda renk kullanıyor ama bu stilde ise özgürlük oldukça fazla. Standart ürünler yerine değişik ama uyumlu bakanın algılarını açan şeyler kullanılıyor. Takım mobilyaların dışında retro ürünler ve renkleri cezbedici. Sıcak bir ortam oluşuyor. Sanki şirin bir dağ evi dekorasyon gibi çekici görünüyor. Bu yüzden katalok örneklerinden çıkılmalı bence. Beğendiğiniz farklı modellere ait parçalar bir araya gelince çok güzel şeyler oluşabiliyor.

BİR YORUM YAZ