2017 Patchwork Mutfak Fayansları

2017 Patchwork Mutfak Fayansları

Dekorasyonlarınıza hareket ve daha fazla renk katan desenli fayanslar, son dönemlerin en trend uygulamaları arasında yer alıyor. Çini desenli fayanslara alternatif olan 2017 Patchwork Fayansları şık mutfak dekorasyonları oluşturacaktır. Bu modeller son dönemlerde çok fazla ilgi görmekte, farklı tarzlara hitap eder özelliklerde yer alması ile de tercih edilmektedir.

Monokrom, Retro, klasik, modern tarzlara özel olarak dekoratif özellikler ortaya çıkaran patchwork fayanslar, renklerin enerjisini hissedebileceğiniz alanlar oluşturacaktır. Tezgah arkası kısımlarda çok şık olacaktır. Mutfaklarınızın girişe yakın kısımlarında yer alan bu kullanımlar mutfağın tarzınız yansıtmakta önemli bir detaydır. Bu alanda 2017 Patchwork Fayans Fiyatları tezgahların arkasında kullanılabileceği gibi zeminlerde de tercih edilebilir.

Farklı zevklere hitap eden özellikleri bu fayanslar canlı renkler barındırdığı için mutfak duvarlarında ya da zeminlerinde çok fazla önerilmiyor. Bu nedenle 2017 Desenli Karo Seramik Modelleri için belirli noktalar seçmeli ve tarzınızı belirleyecek alanlar içerisinde kullanılmalıdır. Beyaz ve desenli modelleri en çok dikkat çeken tasarımlar arasında yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ