2018 Dekoratif Kırlentler

2018 Dekoratif Kırlentler

Dekoratif Kırlentler

Koltuk veya yatak üzerine konulan, farklı desenlere sahip, baş koyulup yatmaya ya da yaslanmaya yarayan küçük yastıklar, kırlentler. Hemen hemen her evde karşımıza çıkar bu küçük süslemeli yastıklar. Mükemmellik ayrıntılarda gizlidir ve ev dekorasyonunu bir bütün olarak düşündüğümüzde her ayrıntısıyla düşünülüp tasarlanmalıdır. Kullandığımız koltuk, kanepe veya oturma grubunun şekli, rengi kadar bunların üzerine koyduğumuz kırlentlerde dekoratif açıdan bir bütünlük sağlayıp ufak bir ayrıntı gibi düşünülse de şık bir görüntü oluşturmamız için önemli bir unsurdur.

Kırlentler ister klasik tarzda ister modern tarzda olsun dekoratif amaçlı kullanılan aksesuarlar arasında vazgeçilmezlerden biridir. Salonda, çalışma odasında, yatak odasında kısacası koltuğun ve yatağın olduğu her yerde kullanacağınız süslü kırlentlerle odanızı renklendirebilir, farklı bir havaya sokabilirsiniz. Gelişen ve değişen ev tekstili ile kırlent modelleri de artmış, birbirinden farklı, rengârenk, şık kırlentler tasarlanmaya başlanmıştır.

Aşağıdaki Video’dan sizin için hazırlanan dekoratif kırlentler sunumunu izleyebilirsiniz.

Dekoratif Kırlent Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Dekoratif amaçlı kullanacağınız kırlentleri seçerken odanızın ve mobilyalarınızın tasarımına uygun olmasına özen göstermelisiniz. Genellikle kırlent seçimlerinde mobilyaların rengine zıt olan renkler seçilir. Böylece daha canlı, hareketli ve göz alıcı bir ortam elde edilebilir. Eğer mobilyalarınız sade ve düz bir renge sahipse Dekoratif kırlent seçimi için canlı renklere sahip, daha süslü, baskılı veya geometrik desenlere sahip; eğer mobilyalarınız oymalı, canlı renklere sahip ise daha düz desenlere sahip kırlentleri seçebilirsiniz. İster yatak odanızda ister çocuğunuzun odasında isterseniz salonunuzda kullanın, her türden renk ve desene sahip istediğiniz ebatlarda dekoratif kırlentleri bulmanız mümkün.

Kırlentlerinizi satın alabileceğiniz gibi kendinizde tasarlayıp yapabilirsiniz. Tercihinize göre dilediğiniz renkte; dilediğiniz şekil ve ebatta; kare, yuvarlak, çizgili, boncuklu fark etmez, birbirinden güzel dekoratif kırlentleri yaparak koltuklarınızı, yataklarınızı veya bahçe mobilyalarınızı süsleyebilirsiniz.

Dekoratif kırlent çeşitlerini sizler için hazırladığımız video ve fotoğraf galerisinde bulabilirsiniz. İyi seyirler…

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Esra YILMAZ says:

    Dekoratif krlentlwre bayıldım harika görünüyorlar her odaya farklı modelde çok hoş durur.misafir odanıza klasik günlük odaya farklı çocuk odasına hayvan figurlu derjen her idada farklı hava yaratabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ