2017 İstikbal Klasik Koltuk Takımları

2017 İstikbal Klasik Koltuk Takımları

Herkesin kendine özel bir tarzı vardır. Şık, spor ya da klasik olabilir. Her dönemin modası geçmeyen tarzı klasik modeller olmaktadır. Estetik özellikleri ile 2017 İstikbal Klasik Koltuk Takımları asil renkleri, göz alıcı tasarımları ve ince detayları evinizi saraylara çevirebilecektir. En şık modeller arasında yer alan Resital modeller pudra tonları ve şık tasarımı ile çok hoş dekoratif özelliklere sahip olmaktadır.

Bunun yanında avangard tarzı ile Lavinia modellerde pudra ve krem uyumu ile sunuluyor. Parlak kumaşları ve ince işçiliği ile salonlarınızın kral ve kraliçesi olabilirsiniz. Aynı modelin lotus yeşili, açık kahve, bade bej, bade vizon renk seçenekleri de çok daha lüks tasarımlar olarak sunulmaktadır. Aynı tarzlarda sunulan 2017 İstikbal Klasik Koltuk Takımları arasında Sedef Deluxe modeller Vesta krem renk kombinasyonu ile şık kullanımlar oluşturuyor. Üçlü, ikili, iki adet berjerden oluşan bu takımda ekstra sandalye opsiyonları da bulunmaktadır.

Pudra tonları, parlak kumaşlarla birleştiğinde oldukça asil mobilyalar oluşuyor. Bu alanda 2017 İstikbal Klasik Koltuk Takımları arasında Queen modeller beyaz mobilyası kraliçelere layık tasarımları ile en beğenilen klasik takımlar arasında yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ