2017 Taç Perde Kumaş Modelleri

2017 Taç Perde Kumaş Modelleri

 

Taç Markasının 2017 Modelleri

Zorlu Tekstil grubunun amiral gemisi Taç’ın başarısının en büyük sırlarından biri ar-ge, tasarım ve inovasyona yaptığı yatırımlar gelmektedir. Dekorasyonvemodellerim.com bu yazımızda Türkiye’de geçmiş dönemlerden beri en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Taç markasının özellikle 2017 trendleri ve 2018 yılında bu alanda moda akımında neler olacağı yönünde bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Tekstil Alanında Türkiye’nin Markası

Perdeden nevresime, yatak örtüsünden havluya, battaniyeden lisanslı ürünlere uzanan geniş ürün gamıyla tüketicilere ulaşan markanın yeni koleksiyonlarını belirleme görevi Zorlu Tekstil Ürün Geliştirme Grup Müdür Çiğden Çolak liderliğinde yapılmaktadır.

Taç Markasının Uluslararası Trensetterlar ile İşbirliği

Nelly Rondi ajansı, Taç markasının en önemli iş ortakları arasında yer alıyor. Her yıl, farklı konularda 19 trend kitabı yayınlayan Nellt Rodi’nin dünya genelinde 1200 müşterisi bulunuyor ve her yıl 100 farklı proje için danışmanlık vermektedir.

Nelly Rondi’nin trend tahmin uzmanı Vincent Gregoire, müşterilerinin yaratıcılığını arttırmak ve büyümelerini hızlandırmak için gözlemlerde ve öngörülerde bulunuyor. Ortaya koyduğu 360 derece küresel vizyonu ile müşterilerinin geleceğini tasarlamalarına yardımcı oluyor. Yeni tüketici davranışı, yeni stratejiler, yeni ürünler veya yeni dağıtım yöntemleri dahil olmak üzere birçok alanda hizmet veren Nelly Rondi, yayınlar ve danışmanlık hizmeti ile müşterilerinin trendleri önceden görmesini ve yenilikçi ürünler ürütmesini sağlıyor. Gregoire’nin 2017’ye dair öngörülerinin yer aldığı sunumda, bu yıla dair öne çıkan eylemlerin rahatlama ce dinlenme olduğunun altını çizmektedir. Bu sene izlerini dört bir yanda göreceğimiz dört temayı sizler için inceledik. Bu temalar;

  • Lovely Loft
  • Villa Vista
  • Beach Bungalow
  • Elegant Exile

Lovely Loft Trendi

Grafik desenleri içeren ve yalın tarzdan hoşlanan şehirli yaşama hitap eden bir stil Lovely Loft. Doğal malzemelerin kullanıldığı kartelada açık yeşil, sarı ve altın rengi baskın olarak hissediliyor. Pastel renkler bu temanın kahramanları. Pamuk ve yıkanmış ketenlerin yoğun kullanıldığı bu trendin temasında İskandinav etkileri de hissediliyor.

Villa Vista Trendi

Villa Vista stilinin natürel ve baharı anımsatan bir havası var. Gösterişli, zengin ancak klasik de bir yanı var. Toprak tonları ve portal rengi tonlarının sıcaklığını yansıtan bu stilin renk gamı olarak güçlü renkler seçilmiş. Uğur getiren figürlerin evde kullanımını bu stilde görüyoruz. Parlak yüzeyler, dikkat çekici tarzda objeler de bu stilin tamamlayıcıları arasında yer almaktadır.

Beach Bungalow Trendi

Bohem ve çingene bir ruhu temsil eden Beach Bungalow stili, plaj havasını yaşam alanlarına taşıyor. Etnik ve folklorik motifler ön planda, renk tonları ise daha sıcak renkler. Güneş yanığı tonları ilgi görüyor, altın sarısı da bu stilin olmazsa olmazlarından. El yapımı parçaların da yer aldığı Beach Bungalow stili, kilimlerle renkleniyor.

Elegant Exile Trendi

Moda stilistlerinin elinden çıkmış bir ev hayal edin, Elegant Exili stili tam da bunu yansıtıyor. Modern tasarımlar, şehirli ve günün eğilimlerine ayak uyduran bu tarzın çatısı altında baskılı ve hayvan motifleri tekstiller toplanıyor. Parlamak seramikler ve yeşilin hakimiyetindeki bitkilerle canlanan Eegant Exile 2017 taç nevresim modelleri arasında en çok rağbet gören modellere ilham kaynağı olmuştur.

Yardımcı Kaynak: Maison Française /264

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Nurcan ELMALLI says:

    Taç markasını seviyorum, ürünlerinden de memnunum. Şimdiye kadar kullandığım çeşitli ürünlerinde ciddi bir sorun yaşamadım. Yüzde yüz pamuklu saten olanlarını tercih ediyorum. Birde yastık yorgan ölçülerinize uygun ebatlarda ürün almaya dikkat edin.Yoksa değiştirmek için tekrar uğraşıyorsunuz. İlk zamanlarımda acemilikten ben yaptım bu hatayı :). Siz dikkat edin!!!

  2. Ceylan ATARLI says:

    Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bence herkesin kullanacağı bir adet ipek nevresim takımı mutlaka olmalıdır.Görüntüsü hissiyatı harika mutlaka tecrübe edin derim. Diğer takımlarınız pamuklu saten olabilir. Tabi benim maddi sıkıntılarım yok, ben tüm yatak örtülerimi nevresimlerimi ipek alırım diyorsanız ayrı 🙂 . Yok hayır, benim gibi orta halli kendi yağında kavruluyorsanız bir tane ipek olsun, diğerleri biraz daha uygun olan pamuklu saten polyester tarzı da olabilir. Hatta çok sık kullanılmayan, sadece misafir için ucuz olanlarını tercih edin derim.Sık sık kullanılmadıklarından bir problem olmuyor.

  3. Ali PEKDEMİR says:

    İnsanlar hayatlarının ortalama üçte birini uyuyarak geçiriyorlarmış. Bu yüzden iyi bir uyku için kullandığımız yatak kadar nevresim ve yatak örtüsü de önemlidir. Kaliteli bir uykunun püf noktası sağlam, sağlıklı, kaliteli kumaştan imal edilmiş nevresim takımı seçmektir. Sağlık açısından en uygun olan kumaşlar pamuklu olanlardır. Serin tutar, dayanıklıdır, terletmez. Polyester ve saten kumaşlar ise görüntü olarak güzeldirler, kolay kolay kırışmazlar. Son zamanlarda çokça gördüğümüz bir kumaş türü de bambu kumaştır .Bildiğim kadarıyla bu kumaş türü de hijyenik, terletmeyen, rahat bir üründür. Hafif, yumuşak, ipeksi bir his verir insana. Tercih sizin. Bütçenize uygun, zevkinizi yansıtan, dekorasyonunuzu tamamlayan bir seçip yapmak sizin elinizde.

  4. Mihriban SÜMEN says:

    Sekiz yıldır evli ve iki çocuk annesiyim. İyi kötü bu konularda tecrübe sahibi olduk. Öncelikli tavsiyem herkesinde dediği kesenize uygun alabileceğiniz en kaliteli ürünü alın. Aksi halde çabuk pişman oluyorsunuz. Yatak örtüsü, nevresim gibi kumaş ürünlerinde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu pamuklu olması. Sağlık açısından bu durum önemli .Kolay temizlenebilir ve leke tutmayan özellikte bir kumaş olmasında da fayda var. Birde kolay ütülenebilir olmasına dikkat edebilirsiniz. Saatlerce ütü yapmak istemiyorsanız tabi.

  5. Saliha KIVRAK says:

    Bir kaç ay sonra düğünümüz var. Çeyiz hazırlıklarına devam ediyoruz, eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu konu başlığı görmem iyi oldu. Nevresim takımım yok. Hem kendi kullanacağımız hemde misafir geldiğinde kullanmak için bir iki tane almamız gerekiyor. Bir kaç mağaza dolaştık, gezdik, inceledik. Herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Değişik değişik bir çok farklı desenler var. Seçim yapmak zor bu kadar çeşitliliğin arasından. Bu yüzden tecrübeli olanlarınızdan yardıma ihtiyacım var. Nevresin takımı alırken nelere dikkat etmeliyim, nereden alsak daha iyi ve avantajlı olur vs.. gibi konularda yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

  6. Derya FİLEK says:

    Almışken kalitelisini almak lazım. Hem uzun süre dayanır, hemde içinize sine sine kullanabilirsiniz. Çabucak eskiyip, solan bir kumaş türünü kimse kullanmak istemez. Böyle bir kumaşı kullanmak kimseyi mutlu etmez. Bu konuda Taç kumaşları güvenilir markalardan biri. Tabi farklı markaların farklı kalite ve fiyatta birçok ürünü mevcut. Baktığınızda sizi mutlu eden desenlere sahip, dokunduğunuzda kalitesini hissettirecek bir ürünü seçip kullanmak gerekir.

  7. Ayşe YILMAZ says:

    Hazır ürünler her zaman için pratik, kolay şeyler. Ama bütçeniz bu tarz hazır ürünler için yetmiyorsa bence beğendiğiniz, zevkinize uygun desenli, pamuklu kaliteli bir kumaş almak, sonrada güvenilir bir çeyizci bulup isteğinize göre dikdirmek. Biraz uğraştırabilir, takip etmeniz gerekir. Ama üşenmem yaparım ben, hallederim diyorsanız böyle bir seçeneğiniz olduğunu da unutmayın.

  8. Nazife SARI says:

    Çeyizim için bir kaç model bakıyorum.Bunun bir iki yer dolaştık; Karaca, English Home, İstikbal, Özdilek. Taç nasıl olduysa aklıma gelmemişti. Burada tesadüfen gördüm. Taç ın güzel modelleri varmış. Paylaşım için çok çok teşekkürler.

  9. Büşra HIZAL says:

    Nevresim takımı ve yatak örtüsü için örnek modeller araştırıyorum. Çok pahallı olmayan cicili bicili bir şeyler bakıyorum. Sağlam, kaliteli naylon olmayanları tercihimdir. Hem kaliteli hem ucuz istiyorsun diyebilirsiniz ama pahalılıktan kastım bazı ürünler gereksiz yere aşırı pahallı oluyor. O fiyatı haketmiyorlar, kastettiğim şey bu. Güzel desenli, sağlam kumaşlı bulabilirsem alacağım bir iki tane. Tavsiyelere açığım. Ayrıca buradaki örneklerde güzelmiş…

BİR YORUM YAZ