2017 İstikbal Koltuk Takımları

2017 İstikbal Koltuk Takımları

Hem şıklığı, hem de konforu ile salonlarınızda oturma odalarınızda keyifli muhabbetinize eşlik eden 2017 İstikbal Koltuk Takımları farklı renk ve desenleri ile beğenilerinize sunuluyor. Fonksiyonel detayları ile çok beğeneceğiniz koltuk takımları keyifli bir yaşam için ideal özellikler sunmaktadır.

Yeni sezon tasarımları da oldukça şık konseptler oluşturuyor. Karat koltuklar serinin avangard tarzındaki seçenekleridir. Mavi ve krem renklerle oldukça zarif bir görünüm oluşturuyor. Chester tarzı modellerde lük ve şık modeller arasında yer alıyor. Bunun yanında Lima modeller daha spor ve sade modeller olarak tercih edilebilir. Yeni 2017 İstikbal Koltuk Fiyatları içerisinde en çok kullanılan renkler arasında krem, su yeşili, pudra, sarı gibi renkler görülmektedir.Her dönemde modası geçmeyen 2017 İstikbal Koltuk Çeşitleri arasında ise Romance, Zenit, Silva, Armada, Aristo, Aspendos, Kristal, Caprice gibi modeller bulunuyor.

Bu modellerde fuşya, pudra ve su yeşili tonlarının ağırlıkta olduğu görülmektedir. Yeni modellerde daha çok tek berjer kullanımı öne çıkarken, klasik modellerde üçlü, iki ve çift tekli şeklinde kullanımlarda her dönemin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Ayse says:

    Evindeki eşyalar istikbal hepsinden çok memnunum Eskişehir bidaha istikbal alırım ki eskicelk gibi değiller?gerçekten çok sağlam herkese tavsiye ederim kullanışlı açısından da güzel klasik görünümlü ama yatak olabilen modeller tercih edilebilir evi küçük olup misafiri bol olanlar için güzel bir tercih olabilir

BİR YORUM YAZ