2017 Dekoratif Oda Bölme Modelleri | Ev Dekorasyonu ve Yeni Modeller

2017 Dekoratif Oda Bölme Modelleri

2017 Dekoratif Oda Bölme Modelleri

Açık plan yaşam alanlarında oldukça verimli ve fonksiyonel özellikleri bulunan tarzlar oluşturuyor. Bu alanda 2017 Oda Bölme Modelleri ile fonksiyonel alanlar elde edebilirsiniz. Bu şekilde çocuk odaları bölünerek iki çocuk için ayrı bölümler elde edilebilir. Banyolar içerisinde farklı alanlar elde edilebilir, mutfaklar içerisinde yemek sunum alanları oluşturulabilir.

Oldukça şık çözümler olarak karşımıza çıkan 2017 Oda Bölme Perdeleri estetik özelliklerinin yanında rahatlatıcı alanlar da elde etmenizi sağlıyor. Büyük ve geniş özelliklerde bir salonunun var ise yemek köşesi oluşturabilir ya da oturma köşesi şeklinde ayrı bölümler elde edebilirsiniz. İki sohbetler için özel bir alanda elde edebilirisiniz.

Bunun için kitaplıklar, perdeler, dolaplar, paravanlar ve paneller tercih edebilir, 2017 Oda Bölme Panelleri ile evleriniz içerisine fonksiyonel alanlar elde edebilirisiniz. Dekoratif özellikleri ile de şık tasarımlardan vazgeçmeden özel dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Yeni alanlar elde ederken kalın duvarlar örmek yerine ışığı geçiren bölmeler tercih ederek daha dekoratif ve iç açıcı mekanlar oluşturabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ