2017 Yatak Örtüsü Modelleri ve Fiyatları

2017 Yatak Örtüsü Modelleri ve Fiyatları

Şık ve abiye tasarımlarla yatak odalarınızı süslemek için 2017 Yatak Örtüsü Modelleri içerisinden seçimler yapabilirsiniz. Ev tekstili kategorisi evlerimizi güzelleştirmek için çeşitli ürünlerden oluşmakta, ayrıca işlevsellikleri ile de kullanım kolaylığı oluşturulmaktadır. Klasik ve spor yatak odası modelleri de bulabilirsiniz. Geniş bir renk yelpazesi sunulmakta ve yatak odası mobilyalarına uyumlu renkler ve tasarımlar tercih edilmektedir.

Beyaz, pembe ve kırmızı renklerindeki modeller çok fazla tercih edilmektedir. Özellikle yeni evlenecek çiftler için köşe kısımlarından kat kat dantellerle süslenen modeller bulunabilmektedir. Tamamen kabarık modellerde bulunmakta, bunun yanında düz parıltılı renklerle daha zarif bir şıklık elde etmekte mümkün olmaktadır. Bu alanda 2017 Yatak Örtüsü Fiyatları tasarımlara ve kullanılan malzemeye göre değişebilir.

Cibinlikli modellerde bulunmaktadır. Gelin eteklerini andıran kenar kısımları ile gelin yatakları çok şık bir şekilde süslenebiliyor. Bu alanda 2017 Yatak Örtüsü tercih edilen modele göre çok farklı aralıklarda yer alabiliyor.

Tüllü, dantelli modellerin yanı sıra düz sade modellerle daha klasik kullanımlar elde edilebilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ