2017 Zemin Collection Modelleri

2017 Zemin Collection Modelleri

Zemin Collection Modelleri

Konu zemin kaplaması ve malzeme ahşap olduğu zaman kesinlikle ürün arayışı yaparken fiyat ve performans kriterini doğru değerlendirmek gerekmektedir. Zeminler yoğun trafiklere maruz kaldığından dolayı kesinlikle dayanıklı ve fonksiyonel ürünlerin seçilmesi gerekmektedir. Bu yazımızda kaliteli ve zengin modelleri ile Türkiye’de hizmet veren Zemin Collection firmasının ürünleri ve firma hakkında bilgiler paylaştık.

“Yazımızın sonundaki ziyaretçi yorumlarını inceleyerek firma hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz”

Zemin Collection Firması Hakkında

1995 yılında Hakan Merih Ünal tarafından kurulan firma yurtdışından ithal ettiği zemin döşeme ve ahşap duvar kaplama markalarının yeni sezon koleksiyonlarını ile konut projelerinden mağaza ve ofis dekorasyonlarına kadar farklı beklentilere yanıt veren firma, klasik ve modern stile uygun tasarımlarıyla öne çıkmaktadır. Firmanın satmış olduğu ürünler grupları arasında;

  • Lamine parke
  • Laminat parke
  • Mantar parke
  • Duvar kağıdı
  • Ahşap duvar kaplama panelleri

Zemin Collection firmasının en çok tercih edilen markaları arasında Haro, Admonter ve Ekowood gelmektedir. Konut tipi projelerde Ekowood ürünleri hem fiyat hem de performans olarak rakiplerinin önünde bulunmaktadır.

Zemin Collection Ürün Resimleri;

Admonter Serisi

Haro Serisi

 

Eko Wood Serisi

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Öznur says:

    Evimiz yaklaşık 15 yıllık ve uzun süredir düşündüğümüz tadilata başladık. Biz evi yaparken laminant parke çok yaygın değildi ve ahşap yer döşemesi de bütçemizi aşıyordu bu yüzden dönemin ekonomik yer uygulamarini kullandık. Şimdi ise giriş holü ve mutfak hariç tüm zeminlerde laminant kullanmayı düşünüyorum. Su geçirmez modeller çok kullanışlı. Koyudan ziyade açık renk bir model ile mobilya, kapı ve dekorasyona uyum sağlarım diye düşünüyorum. Hatta taş kaplama yerine bazı duvarlarda laminant uygulaması yaptırmayı düşünüyorum böylelikle çok pahalı olmadan şık bir ahşap görünümü de oluşturabilirim.

BİR YORUM YAZ