2017 Alfemo Yemek Odası Takımları

2017 Alfemo Yemek Odası Takımları

Farklı tarzı ile bilinen Alfemo yeni sezon tasarımlarında modern özelliklerin yanında avangard tarzında modelleri ile de öne çıkıyor. Özellikle 2017 Alfemo Yemek Odası Takımları içerisinde de oturma gruplarınız ya da salon takımlarınız ile uyumlu pek çok model bulabilirsiniz. Ahşap detayların ve beyaz renklerin hakim olduğu mobilyalarda siyah gibi orijinal renkler bulabilmekte mümkün olmaktadır.

Modern özellikleri ahşabın sıcaklığı ve samimiyeti ile birleştiren 2017 Alfemo Yemek Odası Fiyatları içerisinde birbirinden özel tasarımlar bulabilmek mümkündür. Alaçatı modelinde çiçekli sandalyeleri, sevilla modelinde daha küçük ebatlarda beyaz renk tonları, santa Monica modelinde kahve tonlarında modern kullanımlar sunulmaktadır.

Farklı renklerin bir arada kullandığı Julien modeli de 2017 Alfemo Yemek Odası içerisinde en ekonomik seçimler arasında yer alıyor. Kadiye kullanımların sandalyelerde yer aldığı bu tasarımlar turkuaz – beyaz kombini ile modern bir mobilya oluşturuyor. Bakır renk tonlarının da kullanıldığı modellerde sandalye tasarımları genel olarak konseptin havasını belirliyor.

Genel olarak tasarımlarda düz çizgilerden kaçınılmış ve modern anlamda daha sıra dışı özelliklerde sıcak yemek odası tasarımları tercih edilmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ