2018 Klozet Tasarımları

2018 Klozet Tasarımları

Farklı Tasarıma Sahip Klozetler

Günümüzde alaturka tuvaletlerin yerini genelde klozetler almış durumda.Evlerimizde alaturka tuvaletimiz olsa bile ayrıca banyoya mutlaka bir klozet konulur.Durum böyle olunca da dekorasyonumuzu tasarlarken artık klozetimizin rengi ve şeklide önemli bir yer almaya başlıyor.Gelişen teknoloji ve ihtiyaçlar ile doğru orantılı olarak estetik görünüme sahip klozetleri görmek mümkün.

Klozetler genel olarak duvara asmalı ve zemine oturtulan olmak üzere iki tipte bulunmaktadır.Asma klozetler de rezervuar duvara gömülü olduğundan zemine oturtulan klozetler kadar farklı tasarıma sahip olmuyorlar.İlginç tasarıma sahip klozetler genelde zemine oturtulan rezervuarı dışarıda olanlarıdır.

Klozet tasarımları için hazırladığımız sunum videosunu izleyebilirsiniz.

Klozet Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?

Klozet tasarımları bazen mizah içeren eğlenceli bir halde bazen de oldukça teknolojik olarak karşımıza çıkabiliyorlar.Dil çıkaran insandan gülümseyen bir kapağa sahip klozetlerden ağzını açmış bir köpek balığı şeklinde olan klozetlere kadar birçok keyifli tasarımı görmek mümkün.Bizi görünce elimizi değdirmeden  kapağını açıp suyu ısıtmaya başlayan, ışıklarını yakan, su ve hava püskürten, kendi hijyenini sağlayabilen oldukça teknolojik ve işlevsel olarak tasarlananları da var.Bu kadar teferruata gerek yok diyorsanız sadece renk ve şekliyle de fark yaratacak tasarıma sahip klozetlerle de dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Dekoratif görüntüsünün yanında klozet alırken dikkat edilmesi gereken bir kaç husustan da bahsedelim.Aldığımız klozet sağlam, uzun süre garantisi olan ve kaliteli bir ürün olmalıdır.Aksi halde sararma ve çatlama yapabilir. Klozet kapağının, gürültüyü ve kazaları önlemek için sessiz  ve yavaş kapanır olması, tercihe göre ısıtmalı olanlarının alınması daha uygun olacaktır.Su tasarrufu olan, kolay temizlenebilen özelliklere sahip olmalıdır.Birde işinin ehli bir ustaya monte ettirilmelidir.

Yenilikçi, işlevsel, modern ve gülümseten bir çok farklı tasarıma sahip klozet modellerini sizler için derledik.İyi seyirler dileriz…

İlginç Klozet Tasarımları

ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Duran PEKCAN says:

    Çocuklar için özel tasarlanmış olanı harika duruyor. Ana sınıfı için güzel olurdu.Çocuklara tuvalet alışkanlığı kazandırmada oldukça etkili yardımcı olabilir.

  2. Serap DERMAN says:

    Farklı ve etkili bir banyo dekorasyonu için gayet başarılı tasarlanmış klozetler bunlar. Şık olanı da var ilginci de teknolojik olanı da. Her zevke ihtiyaca cevap veriyorlar. Ama bu tasarımdaki klozetleri her yerde bulmak pek kolay değil sanırım.

  3. Şule YAMAN says:

    Hızla gelişen çağımızda her şey de hızlı bir şekilde daha da teknolojik olmaya başlamış. Klozetin bile teknolojiğini yapmışlar. Sizi görünce ışığı yanıyormuş, suyu ısıtıyormuş, su ve hava püskürtüyormuş 🙂 harika olmuş ya. Böylesine teknolojik bir klozeti kullanmak isterdim, farklı bir deneyim olurdu :)…

  4. İhsan GÜMÜŞ says:

    Ne kadar da farklı tasarıma sahip klozet varmış. Şaşırdım kaldım valla. Altü üstü klozet, sağlam ve kaliteli olsun yeter diyordum ama çok güzelleri de varmış. İleride imkan olur da banyoyu yenileyebilirsek renklilerinden bir tane alırım artık.

BİR YORUM YAZ