2017 Vestiyer Portmanto Modelleri

2017 Vestiyer Portmanto Modelleri

Harika tasarımları ve eşsiz seçenekleri ile 2017 Portmanto Modelleri evlerinizin en önemli ihtiyaçları arasında gelmektedir. Evinizin ihtiyaçlarını karşılamanın yanında dekoratif özelliklerine de önem vererek çok daha keyifli dekorasyonlar yapabilirsiniz. Portmanto evinizdeki dağınıklığı toplayan bir mobilya olmakta ve özel tasarımları ile de evinizi modern bir mekan haline getirebilmektedir. Yeni sezon mobilya trendlerinde rengarenk tasarımları her kategoride görebiliyor. Bu başlık içerisinde de canlı renkler dikkatleri çekiyor.

Geniş antrelerde kullanılabilecek çok harika modeller bulunuyor. Kullanacağınız alanın büyüklüğü seçeceğiniz modellerde etkili olacaktır. Geniş alanlara sahip iseniz daha geniş ebatlarda ve daha kullanışlı modeller tercih edebilirsiniz. Artık antrelerde de su geçirmez özellikleri ile parkeler kullanılıyor. Gri tonlarında bir parke üzerinde siyah ve beyaz renk kombinasyonunda oluşan portmanto çok şık bir seçim olacaktır. Daha dar mekanlar için boyutlar küçülebilir. Bu alanda 2017 Vestiyer Modelleri içerisinde beyaz, ahşap, tonları çoğunlukta olsa da beyaz modellerin üzerinde pudra renklerinin bulunduğu görülmektedir.

Orta kısmında ayna bulunan modellerin kenarlarında büyük askılıklar olabilir, alt katlarında çekmecelerle gardolap havası verilen modeller tercih edilebilir. Bunun yanında askılık alanları açıkta durabilir. Sadece kenarda küçük bir raf ve askılıklardan oluşan Portmanto Modelleri de evinizin şıklığına şıklık katacak seçenekler arasında yer almaktadır. Aynalı modellerde şık ve kullanışlı olacaktır. Tercih ettiğiniz zemin modelleri ve alan genişliğine göre birbirinden güzel portmanto seçenekleri arasından kendi beğenilerinize özel tercihler yapabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ