2017 Ev Dekorasyonu Trendleri

2017 Ev Dekorasyonu Trendleri

Yeni sezonda ev tekstili trendleri arasında sakinlik ve dinginlik verecek renkler görülüyor. Renklere biraz bakınca 2017 Ev Dekorasyonu Trendleri seçeneklerinin terapi tekstili olarak adlandırmak çok yanlış olmayacaktır. Ağırlıklı renk olarak mavi dikkat çekiyor. Ancak pembe ve mavi kombinlerini de bu sezon ev tekstili ürünlerinde çok fazla görecek gibiyiz. Genel olarak pastelleşen renklerin hakimiyetinin de bir süre geçerliliğini koruyacağı söylenebilir. Bu yeni renklerin yanında gri her zamanki yerini korumakta ve kahve tonları ve macun beji de bu sezonun yükselen renkleri arasında yer almaktadır.

Desen olarak ise dijital desenler yüksek maliyetli olduğu için üretimlerin yavaşladığı görülmektedir. İçi hava dolu görünümünde alveol şekiller desenler başlığı altında yeni sezonun 2017 Mobilya Renkleri arasında sayılabilir. Bunların yanında tropik görünümler, havyan baskıları da oldukça popüler olmaktadır. Plaj havlularında, nevresim takımlarında ve kırlentlerde mandala desenlerinin de bolca seçenekler oluşturacağı görülmektedir. Havlularda bu tarz yerel dokular ve doğal tasarımlar çok beğenilmektedir.

Günümüz ev tekstilinde biraz daha sadeli ve gözü yormayan detaylar öne çıkıyor. Kumaşlarda ise 2017 Ev Tekstili Trendleri arasında alveol şekiller fütüristik kumaşlar yer alıyor. Genel olarak bir eskiye dönüşte gözlenmektedir. Doğaya dönüş olarak yorumlanan Anadolu kumaşları da artık revaçta olan seçenekler arasında yer alıyor. Hacimli, sokulu ve krinkle, hacimli jakarlar kumaşlarda bu alanda değişmez tercihler arasında yerini korumaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ